Overons

G.J.Oudendorp Webdesign

Onder deze naam bied ik (G.J.Oudendorp) onder andere webdesign en hosting

Mijn doel is het maken (vormgeven en/of bouwen) van WordPress websites die voldoen aan de wensen van de klant én die ervoor zullen zorgen dat mijn klanten hun doelen behalen. Ik ben niet iemand die klakkeloos doet wat me wordt opgedragen. Ik adviseer juist mijn klanten graag, ik help ze met het maken van de juiste keuzes en ik help mijn klanten met alle plezier om hun doelen te halen.

Weinig business thema’s

Probleem met WordPress is dat er eigenlijk nog maar weinig Nederlandstalige bedrijven zijn die zelf templates ontwerpen en deze omzetten naar een WordPress thema (zoals dat heet, een thema kan eenvoudig geïnstalleerd worden). Je zit dan snel vast aan standaard thema’s (die er overigens genoeg zijn). Ontwerpcentrale is een van de weinige bedrijven die bestaande templates snel en professioneel kan omzetten naar uw wensen.

Dus, toe aan een nieuwe website / webwinkel die je eenvoudig aan wilt kunnen passen en die het goed doet in de zoekmachines? Mail naar info@gjoudendorp.nl

Wist u dat!

Tegenwoordig ruim 90 % van de bezoekers uw website bekijken via een mobiele telefoon of tablet.

Onze websites voldoen aan deze eisen  en worden ook dan goed weergegeven.

Wij kunnen een website of webwinkel compleet met excel database voor u ontwerpen , u kunt daarna eenvoudig zelf tekst en foto’s toevoegen.

Bel voor meer info 06 34 94 55 71